Vannueten Louis
18/07/2011 07:12

Triomf voor Jan Nijs in Le Pin

Jan Nijs herhaalt zijn prestatie van vorig jaar en wint de internationale wedstrijd in Le Pin au Haras...

Vanaf de dressuur nam Jan Nijs de leiding in het klassement met een proef van 49,79 punten. Jan Nijs werd tweede in de marathon en tikte één bal van de kegels. In het eindklassement werd Jan Nijs winnaar met een voorsprong van 10 punten op landgenote Tinne Bax die tweede werd.

Jeroen De Schutter ging bijzonder snel in de marathon en won dit onderdeel van de wedstrijd. Ook in de vaardigheid bleef Jeroen dubbel foutloos wat hem naar de vijfde plaats in het eindklassement bracht. Mia Allo volgde op negen punten.

Alle resultaten van Le Pin: KLIK HIER

FEI Jumping European Championship for Young Riders, Juniors and Children 2024 15/07 - 21/07