Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/05/2022 21:26 - Jumping

Verlooy springt naar 2de plaats in Windsor!

Belgisch Kampioen Jos Verlooy is uitstekend begonnen aan het vijfsterrenconcours van Windsor in Groot Brittannië! Als hoofdrubriek stond daar vanmiddag de 1.55m hoge kwalificatie voor de Grote Prijs op het programma en daarin wist Verlooy een hoofdrol op te eisen met zijn 11-jarige ruin Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck). Verlooy en Lucano waren een van de 15 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage en daarin wisten ze naar ene mooie 2de plaats na te springen na een foutloze ronde in 37.46 seconden.

 

De winst moest hij laten aan de Duitser Daniel Deusser met zijn 11-jarige voshengst Bingo Ste Hermelle (Number One d’Iso), die afgelopen winter nog werd goedgekeurd voor Studbook Zangersheide. Deusser spurtte naar de eindmeet in 36.32 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op onze landgenoot.

 

De 3de die hier een podiumplaats wist te bemachtigen was de Britse legende John Whitaker. Die had de 14-jarige ruin Equine America Unick du Francport (Zandor Z) onder het zadel en hij wist in de barrage de meet te bereiken in 37.80 seconden.

 

Naast Jos Verlooy wist ook Abdel Saïd zich hier te kwalificeren voor de barrage. Hij wist het met de 11-jarige Goldenstar (Bacardi VDL) in 35.72 seconden zelfs nog steller te doen dan Deusser, maar door het foutje onderweg werd het uiteindelijk een 7de plaats voor Saïd.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   JOHN WHITAKER   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions