Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/05/2022 17:46 - Jumping

Schoonbroodt schittert in GP qualifier!

Onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo verdedigt deze week op onze nationale driekleur op het viersterrenconcours van Montefalco in Italië. Vanmiddag leverde dat ook meteen succes op, want tijdens de 1.50m hoge kwalificatie voor de Grote Prijs van zondag verzekerde Schoonbroodt-De Azevedo zich van een plaatsje op het podium met haar 9-jarige merrie Deesse Des Embruns (Mylord Carthago). In een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen slaagde ze erin om opnieuw de 0 op het scorebord te houden en legde ze beslag op de 3de plaats na een finishtijd van 34.67 seconden.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Francesca Ciriesi en dit met de 12-jarige ruin Chacco’s Boy (Chacco Blue). Zij snelde naar de eindmeet in 34.17 seconden en daarmee had ze net een halve seconde voorsprong op de concurrentie. De Duitser Simon Widmann wist de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. In het zadel van de 11-jarige CMS Compliant (Luidam) klokte hij af in 34.66 seconden en zo wist hij het 1 honderdste van een seconde sneller te doen dan onze landgenote.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions