Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/05/2022 15:58 - Jumping

Neto de Azevedo springt naar 2de plaats!

Bij onze Noorderburen wordt er dit weekend opnieuw internationaal gesprongen in de mooie accommodatie van het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. Voor ons land komt daar onder andere de jonge Luiz Felipe Neto de Azevedo aan de start en die wist zich daar vanmorgen in de kijker te rijden tijdens de 1.40m hoge kwalificatie voor de Medium Tour Finale. Neto de Azevedo wist het met zijn 16-jarige ruin Chacito (Chacco Blue) in deze speedclass netjes de 0 op het scorebord te houden en een finishtijd van 54.56 seconden leverde hem een 2de plaats op in het klassement.

 

Enkel de Mexicaan Ernesto Canseco wist de prestatie van onze landgenoot nog te overtreffen. Hij zette met de 9-jarige hengst Cornet Blue PS (Chacco Blue) de klok stil op 53.60 seconden en mocht zo de hoofdprijs van deze rubriek in ontvangst nemen. De 3de plaats was weggelegd voor de Duitse amazone Vivien Blandfort en dit met 13-jarige merrie Chaccolette (Chacco Blue). Ook zij wisten alle balken in de lepels te houden en dit in een tijd van 56.09 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions