Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/05/2022 07:24 - Jumping

Thonon en Vandecasteele op het podium!

Na de Longines Rankingproef stond er gisteren op Jumping Bonheiden ook nog een 1.40m hoge speedclass op het programma en ook hierin kwamen ze onze landgenoten opnieuw sterk voor de dag. Een nieuwe Belgische overwinning zat er helaas niet in, want deze ging naar de Ierse amazone Jessica Burke. Die stuurde haar 9-jarige merrie Inpulss (Dallas VDL) naar een overtuigende finishtijd van 64.83 seconden en daarmee wist ze op overtuigende wijze de concurrentie achter zich te houden.

 

Maar de andere podiumplaatsen bleven wel opnieuw in eigen land en het was Virginie Thonon die hier voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Zij verscheen in de ring met haar 10-jarige ruin Hermes de St Anne Z (Hoegie Van T Bergske) en een foutloze ronde in 66.29 seconden leverde haar een 2de plaats op in het klassement. Verder wist ook de jonge Bart Jay Junior Vandecasteele zich in deze rubriek van een podiumplaats te verzekeren. Hij zette met de 10-jarige Mac Jack Courtier (Indoctro) een tijd neer van 66.65 seconden was goed was voor de 3de plaats in het klassement.

 

Verder was er ook nog een 4de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Ellipse de Lezellec (Kannan), een 5de plaats voor Charlotte Philippe met Electro Vd Kromsteeg Z (Emerald van ’t Ruytershof), een 6de plaats voor Dirk Demeersman met Corvette Van ’t Koningshof Z (Clarissimo Z), een 7de plaats voor Lieven Devos met Fiorucci (E-Pleasure), een 8ste plaats voor Tatiani Troiani met Mandarina LS (Manzanillo LS), een 12de plaats voor Chloé Ockerman met Conthachblue (Conthargos) een 13de plaats voor Steven Vermeir met Nikita van de Koekelberg (Filou de Muze), een 15de plaats voor Chloé Vranken met Emir de VY (Calvaro F.C.), een 16de plaats voor Emilie Conter met Catokia 2 (Catoki), een 17de plaats voor Bart Clarys met Katharina DW (Calvaro), een 20ste plaats voor Thibeau Spits met Foncetti van de Heffinck (For Pleasure), een 22ste plaats voor Frédéric Vernaet met Lugaignac des Pouplis (Atlantic) en tenslotte een 23ste plaats voor Meghan Gillot met Over The Top van het Horzeleind (Joop 111).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions