Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/12/2022 21:22 - Jumping

Vliegende start voor Mathy Jr. in St. Tropez

François Mathy Jr. is een van de landgenoten die deze week onze nationale driekleur zal verdedigen op het driesterrenconcours van de Hubside Jumping in het Franse St. Tropez! De openingsdag verliep daar in ieder geval uitstekend voor Mathy Jr., want hij wist vanmiddag meteen de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam te schrijven. Mathy Jr. zat in het zadel van zijn 14-jarige schimmelhengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte) en met een foutloze 2de fase in 39.47 seconden liet hij meteen de Brabançonne weerklinken.

 

De Luxemburger Victor Bettendorf volgde na Mathy Jr. op de 2de plaats in het klassement. Ook hij wist met zijn 10-jarige ruin Mr. Tac (Non Stop) tweemaal de 0 op het scorebord te houden, maar hij deed er in 39.69 seconden net iets langer over om zijn 2de fase tot een goed einde te brengen dan onze landgenoot. De 3de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Emeric George met de eveneens 10-jarige Calisco de Terlong (Mylord Carthago). Hij wist in de 2de fase meet te bereiken in 40.63 seconden en daarmee vervolledigde hij dus het podium.

 

Foto's :
TAGS   |   EMERIC GEORGE   |   FRANçOIS MATHY JR   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions