Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/12/2022 21:07 - Jumping

Bart Clarys start met winst in rankingproef!

Onze landgenoot Bart Clarys is vanmiddag uitstekend begonnen aan het internationale concours van Jumping Bonheiden bij de familie Van Belle. De CSI2* competitie startte daar vanmiddag meteen met een 1.45m hoge Longines Rankingproef en daarin was het Clarys die de winnaar werd met zijn 11-jarige merrie Geste van de Vihta (Zirocco Blue VDL). In een rubriek rechtstreeks op tijd spurtte Clarys naar een finishtijd van 59.15 seconden en daarmee wist hij de concurrentie met daaronder nog heel wat andere landgenoten op afstand te houden.

 

Hij stond met deze prestatie op kop van een integraal Belgisch podium met op de 2de plaats Andres Vereecke. Die had voor dit openingsnummer de eveneens 11-jarige ruin d’Artagan RR (Diamant de Semilly) gezadeld en met een tijd van 59.74 seconden kwam hij ruim een halve seconde tekort om Clarys van de troon te stoten. Vincent Lambrecht vervolledigde dat Belgische podium dan weer op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de 12-jarige S&L Exxon Hedonist (Ogano Sitte) die hij naar de meet wist te loodsen in 61.53 seconden.

 

Verder was er voor ons land ook nog een 4de plaats voor Anthony Wellens met Danger Civil vh Lindenhof Z (Diamant de Semilly), een 5de plaats voor Patrik Spits met Virocondo Z (Va-Vite), een 6de plaats voor Jeroen De Winter met Iron Lady Van T Meulenhof (Parco), een 7de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Arhuro de Sarlar Z (Breemeersen Adorado), een 8ste plaats voor Camille Demolie met Chica Fino (Calido I), een 11de plaats voor Lieven Devos met Eldorrado Mvnz, een 12de plaats voor Thibeau Spits met Ibestra VB (Quality Time TN), een 13de plaats voor Jens Vandenberk met Faldiano (Heartbreaker), een 14de plaats voor Charlotte Philippe met Godiva S (Andiamo), een 15de plaats voor Stéphanie Andries met Hianca (Bodinus) en een 16de plaats voor Virginie Thonon met Spike vd Withoeve (Sting vd Withoeve).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   ANTHONY WELLENS   |   BART CLARYS   |   PATRIK SPITS   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions