Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2022 09:30 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt: hippisch complex

Professionele hippische accommodatie te Peer op ca. 4,11 ha

 

Deze professionele hippische accommodatie is gelegen te Peer op een boogscheut van Sentower, De Warre en andere (internationale) complexen voor training en competitie. Het ideale uitgangspunt voor een professionele stal. Het geheel bestaat uit een nette, instapklare woning, een zwembad, stallen, binnen- en buitenpiste en weides. De accommodatie is recent vernieuwd en voorzien van zonnepanelen en alom uitgerust met led-verlichting. 


Het huis omvat een professioneel ingerichte keuken, een woonkamer met veel lichtinval en een gastentoilet. De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers en een badkamer. De zolderruimte omvat 2 slaapkamers. 


Voor de paardenliefhebbers... 


De paardenaccommodatie omvat een binnenpiste (20x40), een buitenpiste (40x60) en 3 stalgebouwen. De weides zijn volledig omheind met elektriciteitsdraad. In totaal zijn er 34 stallen, voorzien van alle gemakken zoals wasplaats en zadelkamer. De buiten- en binnenpiste zijn voorzien van een besproeiingssysteem. De buitenpiste is ook gedraineerd. 


Het beschikt over een vernieuwde stal met 10 boxen, 2 poetsplaatsen, wasplaats en opvoelbox. Hierbij is ook een badkamer voorzien met douche en toilet. 


Een weetje over de omgeving: 


Het complex is uiterst rustig gelegen met geen nabije buren. Midden in het hippisch centrum van de paardensport. 

VERKOOP VIA AANDELENSTRANSACTIE!

 

Bekijk het pand hier: https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-woning-peer/5962749?

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions