Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2022 13:41 - Algemeen

Nieuwe collectie ET Auction is geopend

De lancering van de spring young horse edition is een feit! Een prachtige collectie van 17 paarden, waarvan één integraal voor het goede doel.


De eerste zonnestralen laten zich zien, de eerste veulens worden geboren, de jonge paarden voelen zich fris en fruitig op de wei en de cyclus van de merries begint weer.

 

Hoog tijd om een nieuw springtalent voor de toekomst vast te leggen! Daarom selecteerde ET Auction 8 merries, 3 hengsten en 6 ruinen. Deze zijn allen goedgekeurd met het oog op de sport door Dr Dierickx W.

 

Liefdadigheid

In samenwerking met Stud 111, hecht ET Auction ook belang aan de oorlogssituatie in Oekraïne, daarom zal het gelijknamige paard Ukraine 111 volledig ten voordele zijn van https://we-stand-with-ukraine.org. Deze talentvolle jonge hengst wordt verkocht zonder veilingkosten.

 

Kwaliteit en service als onze referentie

Elke veiling streven wij naar de best mogelijke collectie en de best mogelijke service voor de geïnteresseerde bieder, kopers & verkopers. Na zoveel jaren ervaring hebben wij de nodige ervaring en netwerk opgebouwd om een vlekkeloze en transparante verkoop te garanderen.

 

Alle paarden worden bovendien streng gekeurd onder het toeziend oog van onze dierenarts Wouter Dierickx. Deze rapporten zijn terug te vinden op de website of op te vragen via info@et-auction.com of rechtstreeks via wouter_dierickx@hotmail.com.

 

ET Auction Spring Young Horse Edition wordt geveild van vrijdag 15 tot en met maandag 18 april 20u00 op www.et-auction.com


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions