Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2022 17:59 - Algemeen

Nieuwe Collectie Eye of the Master

Na 3 succesvolle edities staat het team van Eye of the Master opnieuw klaar! 
 
Op 25 april gaan wederom talentvolle vrijspringers , embryo’s, en jonge gereden springpaarden onder de hamer.
 
De collectie werd met oog op kwaliteit geselecteerd om een mooie sportieve carrière tegemoet te gaan. 
 
We zijn enorm tevreden met deze collectie en hebben hoge verwachtingen van deze editie, weet het team van Eye of the Master ons te vertellen.  
 
Bij de embryo’s raden we aan om zeker een kijkje te nemen naar de Chacco Blue en Dominator afstammelingen, daarnaast hebben we een embryo uit de volle zus van Emerald, een embryo uit een 160 merrie ( Cantano – Kent Farrington) en last but not least, wat dacht u van een embryo uit het cloon verhaal van de olympisch kampioenen merrie Ratina?
 
Eerder op zoek naar een 2 jarig opkomend talent of een 3 jarige klaar om zadelmak te maken? Hiervoor selecteerden wij de getalenteerde 2 jarige Untouchable Kanope du Moulin. Als 3 jarige raden we u aan om de Chacoon Blue zoon te bekijken. Verder zijn er nakomelingen van Tangelo vd Zuuthoeve, Luigi D’Eclipse, Prestige vh kluisebos, United touch, enz…
 
Bij de 7 jarige paarden hebben we hoge verwachtingen van Pixie van de Watering ( Vingino x Quidam). Zoekt u een grand prix project , dan raden we jullie aan om een kijkje te nemen naar de 6 jarige Cornet zoon Quel Rebel van den Dries. Bij de 5 jarige paarden viel ons oog op de Diamant zoon Diamand’s Love Bulls eye, de Aganix zoon Mega Mix N en de  Grandorado zoon Gilles van de Vosberg Z.
 
 
De biedingen gaan open vanaf zaterdag 23 april en sluiten af op maandag 25 april.
 
 
Bekijk hieronder de collectie op: www.eye-of-the-master.com


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions