Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/04/2022 09:23 - Algemeen

Hengstenvoorstelling 25/04 - Stal de Muze

Hengstenvoorstelling maandag 25 april - De Brabander-Stal de Muze
 
Nog op zoek naar de juiste hengst voor uw merrie? Duid dan 25 april met stip aan in uw agenda.

 

Om 19u opent Stal de Muze immers de deuren van de Galgstraat nummer 17 in Sint-Niklaas voor een gezellige fokkersavond waarbij een heel aantal hengsten uit de collectie op een natuurlijke en ongedwongen manier zullen worden voorgesteld.
 


Het belooft een leerrijke avond te worden met een volgeboekt programma. De klemtoon ligt op onze aanstormende talenten. De kersverse BWP reservekampioen Toetankhamon de Muze zal zijn kunnen nogmaals tentoonspreiden. Hij krijgt het gezelschap van Tartufo de Muze, True Colors de la Linière en Tellini van ’t Ruytershof, allen eveneens uit onze nieuwe jaargang goedgekeurde hengsten.
 


Ook onze vierjarige troeven Valentino Boy, Cavalier Russe Z en Special Star de Corlato mogen niet ontbreken. Net als Quickly vd Kruishoeve, Quaprice JW en Cuba Libre de Muze staan zij te popelen om zich in de kijker te springen, voor zover dat nog nodig zou zijn.
 


Uiteraard tekenen onze vaste waarden Bamako de Muze, Elvis Ter Putte, Fantomas de Muze en Scendro eveneens present. Afsluiten doen we met onze GP-winnaars van het afgelopen jaar. Dan hebben we het natuurlijk over El Torreo de Muze, Kasanova de la Pomme, Lector vd Bisschop en Mosito van het Hellehof.
 


Om af te sluiten de voorstelling van H-Ekwador, voor de fokkers die alles willen combineren. Zelf heeft hij op het allerhoogste niveau gelopen in de dressuursport, maar hij is eigenlijk gefokt uit de combinatie van het beste spring-en eventingbloed. H-Ekwador lijkt dus geschikt voor elke fokker.
 


Voor zij die het graag kort en bondig hebben, vatten we het hieronder nog even samen:
Fokkersavond bij Stal de Muze
25 april 2022 om 19u
Galgstraat 17
9100 Sint-Niklaas
Wij kijken er alvast naar uit. U toch ook?
Familie De Brabander – Stal de Muze

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions