Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/01/2022 22:22 - Fokkerij

BWP: Deze hengsten gaan door naar zaterdag

De eerste selectie is gemaakt, klik hier voor de hengsten die doorgaan naar zaterdag.

 

Voorzitter van de hengstenjury Stefaan De Smet: “Wij zijn zeer tevreden van de eerste twee dagen, het is een betere jaargang dan vorig jaar. Bij de exterieurkeuring gisteren zagen we al royaal ontwikkelde, correcte paarden. Na gisteren waren we erg hoopvol en dat werd vandaag ook bevestigd. Alles is goed en rustig verlopen. De hengsten toonden zich goed, we hebben veel goede springers gezien. Daardoor hebben we dus nog niet streng geselecteerd naar morgen toe.”

 

Deze ochtend kwamen de dressuurhengsten al aan bod. Na de eerste selectie verwachten we morgen vijf hengsten voor het longeren. Voorzitter van de hengstenjury dressuur, Jef Govaerts: “De kwaliteit van de hengsten ligt hoger dan vorig jaar, wat het keuren makkelijker maakt. De meerderheid van de hengsten beschikt over drie goede basisgangen, wat heel belangrijk is. Qua bouw lijken het paarden met een toekomst en ook qua mentaliteit hebben ze een goede indruk nagelaten. Enkele hengsten waardeerden zich vandaag al op t.o.v. gisteren dus de verwachtingen voor het longeren morgen, liggen hoog. We zitten binnen de jury duidelijk op dezelfde golflengte en ook dat is aangenaam werken."

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions