Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/01/2022 14:43 - Jumping

Virginie Thonon boekt nieuwe overwinning!

Virginie Thonon blijft voor overwinningen zorgen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat ze gisteren al twee rubrieken wist te winnen had ze zonet in de Gold 1.40m rubriek opnieuw een overwinning te pakken. In het zadel van de 12-jarige ruin Hermes de St Anne Z (Hoegie Van T Berske) spurtte Thonon naar de eindmeet in 59.66 seconden en daarmee slaagde ze er als enige in om de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we hier de Rus Egor Shchibrik en dit met de eveneens 10-jarige ruin Crack Boom des Anges (Norton d’Eole). Hij wist in deze speedclass een tijd van 60.72 seconden op het scorebord te brengen en kwam daarmee dus het dichtst in de buurt van Thonon. De Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar volgde op de 3de plaats. Hij was vergezeld van de 11-jarige Balasco de l’Abbaye (Ugano Sitte) die hij naar de meet wist te loodsen in 60.76 seconden.

 

Wat verderop in het klassement wist Karel Cox nog een 11de plaats de behalen met Nueva Epoca de Regor (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions