Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2022 14:06 - Jumping

Dennis Caubergs wint de GP in het Warredal!

In Limburg werd er naast het internationale concours van het Sentower Park afgelopen week ook duchtig gesprongen tijdens de Nieuwjaarsjumping in het Warredal van Neeroeteren. Zeven dagen lang stonden er namelijk tal van rubrieken op het programma gaande van die voor de allerjongste ponyruiters tot die voor de (semi-)professionele ruiters.

 

Het concours werd daar gisterenavond afgesloten met een Grote Prijs, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.35m tot 1.40m stonden. Van de 41 combinaties die in de ring verschenen wisten er 9 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de  barrage. Daarin was het uiteindelijk Dennis Caubergs die de overwinning wist binnen te halen met de 8-jarige ruin Orlando (Dieu Merci van T&L). Caubergs startte meteen verschroeiend aan zijn barrage en met een finishtijd van 31.96 seconden had hij ruim een volle seconde voorsprong op de conurrentie.

 

De 2de plaat was weggelegd voor Martijn Tormans en dit met de eveneens 8-jarige Origi van ’t Roosakker (Echo van ’t Spieveld), met wie hij op dinsdag en op donderdag al beide kwalificaties wist te winnen. Tormans deed als laatste starter nog een ultieme poging om de tijd van Caubergs te verbeteren, maar hij strandde uiteindelijk op een finishtijd van 32.97 seconden.

 

Brecht Goossens vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij had zich met 2 paarden weten te plaatsen voor deze barrage en met de 10-jarige ruin Forgiven Z (For Passion d’Ive) wist hij de klok te stoppen op 33.87 seconden. Met de eveneens 10-jarige Mr Kannan vh Hulstenhof (Zirocco Blue VDL) volgde Goossens dan weer op de 4de plaats en dit na een chronotijd van 34.38 seconden.

 

Foto's :
TAGS   |   BRECHT GOOSSENS   |   DENNIS CAUBERGS   |   MARTIJN TORMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions