Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/09/2022 15:08 - Jumping

Wilm Vermeir begint de dag met winst!

Tijdens deze slotdag van het internationale concours in het Sentower Park is het natuurlijk uitkijken naar de CSI2* GP die op dit moment wordt afgewerkt, maar vanmorgen stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie ook nog een 1.40m rubriek op het programma. Daarin kregen we een Belgische overwinning dankzij Wilm Vermeir en de 11-jarige merrie Linguini de la Pomme (Marius Claudius), die hij enkele maanden geleden overnam van Marthe Heudens. Vermeir spurtte in de 2de fase naar de eindmeet in 24.65 seconden en daarmee wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

En ook de 2de plaats bleef in eigen land dankzij Wim Vinckx en de 14-jarige ruin Impuls van de Heffinck (Zambesi TN). Ook hij wist tot tweemaal toe netjes alle balken netjes in de lepels te houden, maar hij deed er in 25.00 seconden net iets langer over dan Vermeir. De Deense amazone Tina Lund vervolledigde het podium hier op de 3de plaats. Zij was vergezeld van de 19-jarige merrie Centina 10 (Cento) met wie ze de klok wist te stoppen op 25.23 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Andres Vereecke met Noyelle Vd Begijnakker (Kannan), een 5de plaats voor Thibeau Spits met Ibestra VB (Quality Time TN), een 9de plaats voor Marthe Heudens met Kriskras (Ugano Sitte), een 11de plaats voor Karen Oris met Mali d’OR (Emerald Van ’t Ruytershof), een 12de plaats voor Sacha Beghuin met Zidup Van Beek Z (Zirocco Blue VDL), een 13de plaats voor Gilles Thomas met Jetric Van Beek Z (Jivgo d’Arsouilles), een 17de plaats voor Jens Vandenberk met Indredible V (Nassau), een 18de plaats voor Hannes Symons met Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z) en een 19de plaats voor Evelyne Putters met Meluso PS (Messenger).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   THIBEAU SPITS   |   TINA LUND   |   WILM VERMEIR   |   WIM VINCKX

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions