Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/09/2022 11:25 - Jumping

Thibeau Spits beste Belg in Sentower Park

Op de internationale jumping van het Sentower Park in Opglabbeek werd de dag gisterenavond afgesloten met de 1.45m hoofdrubriek. Daarin was het vice-Belgisch Kampioen Thibeau Spits die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen met zijn 9-jarige merrie Ibestra VB (Quality Time TN). Spits wist in deze 2 fasen special-rubriek een tijd van 27.11 seconden op het scorebord te brengen en dit was uiteindelijk goed voor de 6de plaats in het klassement.

 

De winst ging naar de Fransman Julien Epaillard. Die rekende hier op de 14-jarige merrie Queeletta (Quality 9) en met een finishtijd van 24.19 seconden schreef hij een nieuwe overwinning bij op zijn al rijkelijk gevuld palmares.

 

Voor de Zwitser Pius Schwizer was er ditmaal een 2de plaats in het klassement. Schwizer, die de voorbije dagen al enkele rubrieken wist te winnen, spurtte met de 15-jarige Balou Rubin R (Balou du Rouet) naar de meet in 24.59 seconden en daarmee moest hij ditmaal dus tevreden zijn met de eerste ereplaats. De Duitse amazone Angelique Rüsen vervolledigde het podium op de 3de plaats. De stalamazone van Christian Ahlmann zat in het zadel van de 12-jarige Atomic Z (Cavalor Cumano) die ze naar de meet wist te loodsen in 26.36 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Marthe Heudens met Kriskras (Ugano Sitte), een 11de plaats voor Emma Rooms met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z) en een 13de plaats voor Hendrik Denutte met Hector (Flamenco de Semilly).

 

TAGS   |   ANGELIQUE RüSEN   |   JULIEN EPAILLARD   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions