Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/08/2022 18:36 - Jumping

Opnieuw sterke prestaties voor Van Paesschen

Onze landgenoot Constant van Paesschen blijft het uitstekend doen op de concoursen in de Verenigde Arabische Emiraten. Nadat hij gisteren met een 4de plaats al direct goed van start ging op de viersterren wereldbekerwedstrijd van Abu Dhabi wist hij er vandaag ook te scoren tijdens 1.45m hoge GP-kwalificatie. Van Paesschen verscheen er met 2 paarden aan de start en wist zich met beiden ook naar een klassering te rijden.

 

De beste prestatie wist hij neer te zetten met de 14-jarige Isidoor van de Helle (Canturo), met wie hij in november nog een rubriek wist te winnen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva. Van Paesschen wist de klok te stoppen in 73.87 seconden en dit leverde hem een 9de plaats op. Maar ook met de 13-jarige hengst Verdi Treize (Diamant de Semilly) wist hij opnieuw voor een feilloze ronde te zorgen. Ditmaal kruiste hij de meet in 75.75 seconden wat dan weer goed was voor de 12de plaats in het klassement.

 

Het was echter opnieuw de Duitser David Will die het laken naar zich toe wist te trekken. Nadat hij gisteren al een rubriek wist te winnen met de 10-jarige merrie Concordia (Colorit) was hij vandaag de beste met de 16-jarige ruin Forest Gump (Forsyth). Hij haalde de eindmeet in 65.11 seconden en daarmee mocht hij dus opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. En dat was niet alles, want met Concordia wist hij ditmaal de 3de plaats voor zijn rekening te nemen en dit na een tijd van 66.80 seconden.

 

De 2de plaats tenslotte ging naar onze Noorderburen dankzij Jur Vrieling en de 10-jarige Chabada de l’Esques (Quebrach Semilly). Hij finishte in 66.80 seconden en nestelde zich dus tussen Will en zijn paarden.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAVID WILL   |   JUR VRIELING

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions