Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/08/2022 18:17 - Jumping

Alexis Goulet blijft peloton Belgen voor…

De Franse ruiter Alexis Goulet heeft vanmorgen in het Sentower Park van Opglabbeek de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie op zijn naam weten te schrijven! Goulet, die gisterenavond ook al mooi 6de werd tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef, wist in deze rubriek tegen de klok met de 10-jarige merrie Cassie du Terral (Flipper d’Elle) een tijd van 52.03 seconden op het scorebord te brengen en daarmee wist hij een peloton Belgen achter zich te laten.

 

Jens Vandenberk wist op de 2de plaats voor de Belgische prestatie te zorgen. Hij verscheen in de ring met de 13-jarige schimmelmerrie Cynthia Z (Calvados Z) en kwam met een tijd van 52.45 seconden een kleine halve seconde tekort om voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Verder had ook amazone Aurelia Guisson opnieuw een topprestatie te pakken met haar eveneens 13-jarige merrie Berlini From Second Life Z (Berlin). Guisson, die donderdag tijdens de openingsdag ook al 4de werd met Berlini, spurtte naar de meet in 53.32 seconden en die prestatie leverde haar ditmaal een 3de plaats op.

 

Verder was er voor ons land ook nog een 4de plaats voor Jules Denutte met Halinka (Cabrio van de Heffinck), een 5de plaats voor Sylvie Morrier met Jet Set du Beaumont (Domino de Moyon), een 6de plaats voor Jessica Geurts met Harkito van den Berg (Darco), een 7de plaats voor Evelyne Putters met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly) en een 8ste plaats voor Wilm Vermeir met Ilypsho (Zirocco Blue VDL).

 

TAGS   |   ALEXIS GOULET   |   AURELIA GUISSON   |   JENS VANDENBERK   |   JULES DENUTTE   |   SYLVIE MORRIER

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions