Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/07/2022 23:51 - Jumping

Podiumplaats voor Gilles Dunon in LR!

Onze landgenoot Gilles Dunon heeft vanavond in het Sentower Park van Opglabbeek een podiumplaats weten te veroveren tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Dunon verscheen aan de start met zijn inmiddels 17-jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon) en was een van de 18 combinaties die de basisomloop van pistebouwer Marc Debaere en zijn team foutloos wisten door te komen en zich zo plaatsten voor de barrage. In die barrage slaagde Dunon er opnieuw in om netjes de 0 op het scorebord te houden en nam hij de 3de plaats voor zijn rekening nadat hij een tijd van 39.37 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Er stond echter opnieuw geen maat op de Zwitser Pius Schwizer, die al zijn 4de overwinning bij mekaar wist te springen. Ditmaal stuurde hij de 11-jarige merrie Wh Delilah (Boritas) naar de meet in 37.90 seconden waarmee hij dus opnieuw alles en iedereen achter zich wist te houden.

 

Verder wist ook de jonge Ier Harry Allen de prestatie van Dunon nog te overtreffen. Hij rekende op de 13-jarige merrie Dancing Queen Z (Dulf van de Bisschop) met wie hij beslag legde op de 2de plaats en dit na een finishtijd van 38.07 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 5de plaats voor Wim Vinckx met Impus van de Heffinck (Cooper van de Heffinck), een 7de plaats voor Sam Polleunis met Lancelot P (Namelus R) en een 15de plaats voor Thibeau Spits met King Van Essene (Calido I).

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   HARRY ALLEN   |   PIUS SCHWIZER   |   WIM VINCKX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions