Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/07/2022 23:34 - Jumping

Van Paesschen start goed in Abu Dhabi!

Terwijl de meeste landgenoten deze week in eigen aan het werk zijn in het Limburgse Sentower Park verblijft Constant van Paesschen nog steeds in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij komt daar deze week aan de start in de viersterren wereldbekerwedstrijd van Abu Dhabi en dat leverde vanavond direct een topklassering op tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van Paesschen verscheen in de wedstrijdring met de 13-jarige voshengst Verdi Treize (Diamant de Semilly) en wist het netjes dubbel foutloos te houden. Hij wist daarbij in de 2de fase de klok stoppen op 23.81 seconden en deze prestatie was goed voor een 4de plaats in het klassement.

 

Het was echter de Duitser David Will die hier het sterkst voor de dag kwam. In het zadel van de 10-jarige schimmelmerrie Concordia (Colorit) finishte hij in de 2de fase in een tijd van 22.27 seconden en daarmee wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Saudi Abdullah Alsharbatly volgde net na David Will op de 2de plaats. Hij zadelde de 16-jarige schimmelruin Larry (Lord Pezi) die hij dan weer naar de meet wist te loodsen in een tijd van 22.85 seconden. David Will nam naast zijn overwinning ook nog de 3de plaats voor zijn rekening. Ditmaal kruiste de hij de meet in 23.62 seconden en daarvoor kon hij dan weer rekenen op de eveneens 16-jarige Forest Gump (Forsyth).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions