Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/07/2022 14:51 - Jumping

Geurts en Beghuin scoren podiumplaats!

In het Sentower Park van Opglabbeek werd zonet de eerste CSI2*-rubriek van de dag afgewerkt. In deze 1.35m rubriek in de 2 fasen special kwamen de Belgische deelnemers opnieuw sterk voor de dag met zowel een podiumplaats voor Jessica Geurts als voor Sacha Beghuin.

 

Jessica Geurt verscheen aan de start met haar 15-jarige ruin Harkito van den Bert (Darco). Ze wist in zowel de 1ste als in de 2de fase de balken netjes in de lepels te houden en met haar finishtijd van 28.30 seconden zorgde ze op de 2de plaats voor de beste Belgische prestatie. Sacha Beghuin volgde met de 12-jarige merrie Fuptricia Van Beek (Vagabon de la Pomme) op de 3de plaats. Beghuin, die gisteren ook al 8ste werd tijdens de 1.40m hoge openingsrubriek, wist een tijd van 29.12 seconden op het scorebord te brengen.

 

De winst moesten ze echter opnieuw laten aan de Zwitser Pius Schwizer, die gisteren ook al voor twee overwinningen wist te zorgen. Hij was ditmaal vergezeld van de 9-jarige merrie Diane de Launay (Rock’N Roll Semilly) en met een finishtijd van 27.57 seconden zette hij zijn totaal op 3 overwinningen.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Wim Vinckx met Gentlemen Van Loheky (Thunder van de Zuuthoeve), een 8ste plaats voor Aurelia Guisson met Berlini From Second Life Z (Berlin), een 12de plaats voor Wim Vinckx met Floor (Zirocco Blue VDL), een 13de plaats voor Thibeau Spits met Nono Vd Withoeve (Elvis Ter Putte), een 17de plaats voor Andries Schepers met Mouse van het Langwater (Wiensender) en een 20ste plaats voor Julie de Pelsmaeker met Erlinda (Carolus H).

 

TAGS   |   JESSICA GEURTS   |   PIUS SCHWIZER   |   SACHA BEGHUIN   |   WIM VINCKX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions