Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/06/2022 17:34 - Jumping

Top 5-klassering voor Guisson en Vereecke!

Na de 1.40m openingsrubriek stond er vanmiddag op het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek een kwalificatie voor de Grote Prijs op het programma, waar in de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden. Ook hier was er Belgisch succes, want zowel Aurelia Guisson als Andres Vereecke wisten zich er te verzekeren van een plaats in de top 5 van het klassement.

 

Guisson deed dat met haar 13-jarige schimmelmerrie Berlini From Second Life Z (Berlin), met wie ze vorig jaar ook al tal van successen wist te boeken. Guisson spurtte in deze rubriek tegen de klok naar de eindmeet in 60.92 seconden en dit was goed voor de 4de plaats in het klassement. Andres Vereecke volgde net na Guisson op de 5de plaats. Ook hij wist met de 11-jarige merrie Die Gute Folia (Diamant de Semilly) voor een foutloze ronde te zorgen en hij kruiste daarbij de meet in 61.46 seconden.

 

De winst was hier weggelegd voor de Zweedse amazone Evelina Tovek. Die was vergezeld van de 13-jarige merrie Corina 212 (Contendro I) en met een tijd van 59.50 seconden slaagde zij er als enige in om de klok onder de 60 seconden te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we opnieuw een amazone met de Duitse Pia Reich. Zij wist een tijd van 60.57 seconden op het scorebord te brengen en kon daarvoor rekenen op de eveneens 13-jarige Pb Stagenta (Stakkatol). De Fransman Kevin Staut vergezelde beide dames op het podium op de 3de plaats. Hij zette met de ook al 13-jarige Vol Deux Nuits (Diamant de Semilly) de klok stil op 60.89 seconden.

 

Voor Wim Vinckx was er nog een 10de plaats met Gentlemen Van Loheky (Thunder van de Zuuthoeve) en dit no ook een foutloze rit.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   AURELIA GUISSON   |   EVELINA TOVEK   |   KEVIN STAUT   |   PIA REICH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions