Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/06/2022 17:22 - Jumping

Marthe Heudens snelt naar een 2de plaats!

In het Sentower Park van het Limburgse Opglabbeek werd vanmorgen het startschot gegeven van het eerste internationale concours van het nieuwe jaar! Nadat de jonge paarden vanmorgen als eerste aan de start kwamen ging rond het middaguur ook de CSI2* competitie van start. Zij mochten er aan beginnen in een 1.40m hoge speedclass en daarin ging amazone Marthe Heudens meteen goed van start. Heudens had voor deze openingsrubriek de 12-jarige schimmelmerrie Kriskras (Ugano Sitte) gezadeld en ze wist in deze proef meteen voor een snelle nulronde te zorgen. Ze stopte daarbij de klok op 65.08 seconden en deze prestatie leverde haar een mooie 2de plaats op.

 

Het was de Zwitser Pius Schwizer die de prestatie van Heudens nog wist te overtreffen. Schwizer, die net voordien ook al de rubriek voor de 7- en 8-jarige paarden op zijn naam wist te schrijven, stuurde de 11-jarige merrie Bakatina de Beaufour (Ogano Sitte) naar de meet in 64.59 seconden. De 3de plaats ging naar de Duitser Gerrit Nieberg en dit met de 13-jarige Quibelle de La Coeur (Quincy Jones). Ook hij wist hier voor een foutloze rit te zorgen, maar hij deed er dan weer 66.82 seconden over om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Thibeau Spits met Ibestra VB (Quality Time), een 8ste plaats voor Sacha Beghuin met Fuptricia Van Beek (Vagabond de la Pomme), een 12de plaats voor Wilm Vermeir met Linguini de La Pomme (Marius Claudius) en een 15de plaats voor Karen Oris met Ino Uno d’OR (Numero Uno).

 

TAGS   |   GERRIT NIEBERG   |   MARTHE HEUDENS   |   PIUS SCHWIZER

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions