Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/05/2022 08:24 - Jumping

Nieuw talent voor Jos Verlooy!

Belgisch Kampioen Jos Verlooy mag bij het begin van het nieuwe jaar direct een nieuw talent in zijn stallen verwelkomen. De familie Verlooy investeerde namelijk in de 7-jarige merrie Panache vd Wateringhoeve, die tot op heden te zien was onder het zadel van Dieter Vermeiren.

 

Panache vd Wateringhoeve werd gefokt door Dirk Govaerts en is een dochter van de schimmelhengst Cicero Z Van Paemel en dit in combinatie met de merrie Hadise vd Wateringhoeve (Toulon). Zij is op haar beurt de volle zus van de BWP-gekeurde hengst Carabas vd Wateringhoeve en van de 1.55m springende Filou vd Wateringhoeve (Dominique Hendrickx).

 

Met Dieter Vermeiren in het zadel won Panache vorig jaar nog een rubriek voor 6-jarige paarden tijdens een internationaal concours in het Sentower Park van Opglabbeek en vorige maand sprongen ze tijdens hun laatste optreden in het Azelhof in Lier nog naar een 3de en een 8ste plaats.

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions