Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2021 23:11 - Jumping

Danny Van Es triomfeert in de 1m20-finale!

Twee dagen nadat zijn zoon Xander de finale voor de Scholieren en Junioren over een hoogte van 1m00 wist te winnen heeft nu ook vader Danny Van Es een finalerubriek weten te winnen tijdens de Kersthappening in het Lierse Azelhof! Tijdens de finale voor de seniors over een hoogte van 1m20 was Van Es vanmiddag de beste met zijn 14-jarige ruin Hamilton (Contact van de Heffinck), met wie hij zowel de manche in Oud-Heverlee als die in Turnhout en in Grote Brogel wist te winnen. In een barrage waarvoor zich 14 van de 53 combinaties wisten te plaatsen zette Van Es de klok stil op 33.16 seconden en daarmee wist hij dus nog maar eens de concurrentie achter zich te houden.

 

Mike Lepiemme wist ook in deze rubriek een 2de plaats te behalen. Hij had ditmaal de 16-jarige schimmelruin Falco van het Roosakker (Berlin) onder het zadel, maar met een tijd van 34.65 seconden kwam hij toch bijna anderhalve seconde tekort om Van Es het vuur aan de schenen te leggen. De 3de plaats ging naar amazone Femke De Graaf, die in het zadel zat van de 12-jarige ruin Joker Van De La Rosteehoeve (Faldiano). Ook zij wist het in die barrage foutloos te houden, maar klokte daarbij af in 34.95 seconden.

 

Robbe Schelfaut werd nog 4de met Lalique (Free Style) terwijl Femkde De Graaf ook de 5de plaats voor haar rekening wist te nemen, ditmaal met Picante Ter Elzen (Elvaro).

 

Klik hier voor de uitslag.

 

TAGS   |   DANNY VAN ES   |   FEMKE DE GRAAF   |   MIKE LEPIEMME

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions