Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2021 22:55 - Jumping

Marijke Pops is iedereen te snel af in 1m10!

Na de finalerubriek over een hoogte van 1m00 was het vanmiddag op de Kersthappening in het Azelhof in Lier tijd voor de finalerubriek over een hoogte van 1m10. Daarin was het amazone Marijke Pops die de eindlaureate werd met haar 14-jarige ruin Camirez (Quantum). Pops, die zich met 2 paarden voor deze finale had weten te plaatsen, wist de klok te stoppen op 24.97 seconden en daarmee alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging hier naar Mike Lepiemme met de 14-jarige ruin Calmore Max (Balou du Rouet). Lepiemme, die tijdens de manche in Grote Brogel naar een 3de plaats wist te springen, kruiste in de 2de fase de meet in 25.81 seconden en daarmee kwam hij dus het dichtst in de buurt van winnares Pops. Voor Sven Vander Meerssche was er opnieuw een 3de plaats. Vander Meerssche, die eerder op de dag ook al 3de was geworden in de 1.00m-finale, stuurde zijn 14-jarige merrie Colina (Hinault) naar de meet in 25.96 seconden en verzekerde zich daarmee dus opnieuw van een podiumplaats.

 

Daphé Steensels met Etna E (Bon Ami) en Vincent De Vlieger met Flying Picasso (Emir Van De Cadzand) vervolledigden de top 5 van het klassement.

 

Klik hier voor de uitslag.

 

TAGS   |   MARIJKE POPS   |   MIKE LEPIEMME   |   SVEN VANDER MEERSSCHE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions