Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2021 22:39 - Jumping

Ex aequo winst voor Janssens en Kear!

De derde dag van de Kersthappening in het Azelhof in Lier stond vandaag vooral in het teken van de finalerubrieken voor de seniors. De eerste finale die vanmorgen op de agenda stond was die over een hoogte van 1.00m en daarin kregen we direct een speciale uitslag…

 

Zowel onze landgenoot Jef Janssens met de 12-jarige ruin Jezuiet Van De Kwade Heyde (Cavaggio Vd Holstenhoeve) als de Britse Cerian Sheila Kear met de 17-jarige Ungaro De La Hot Couture (Ogano Sitte) wisten namelijk in dezelfde tijd over de eindmeet te komen. Beide combinaties klokten in de 2de fase namelijk af in 30.96 seconden en zo mochten ze beiden de overwinning tijdens deze finale op hun palmares schrijven.

 

Ze kregen op het podium het gezelschap van Sven Vander Meerssche en dit met de 14-jarige ruin Heros de Tresor (Tresor d’Opaline). Hij kruiste in de 2de fase de meet in 31.65 seconden en wist zo met die prestatie dus beslag te leggen op de 3de plaats in het klassement.

 

François Van Uytsel, maandag nog winnaar van de Epplejeck-finale, werd 4de met Falouche (Apollo Van Het Lindebos) en voor Jessica De Knop was er een 5de plaats met Soria De Lasserie (Laurier de Here).

 

Klik hier voor de uitslag. 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions