Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2021 10:24 - Jumping

Constant van Paesschen wint in Al Ain!

Terwijl in eigen land deze week alle ogen gericht zijn op de Kersthappening in het Azelhof van Lier komt Constant van Paesschen ook deze week aan de start op het internationale concours van Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten. Van Paesschen wist er vorige week al voor enkele mooie prestaties te zorgen en ook gisteren startte hij uitstekend aan de tweede week. In de 1.45m hoge Longines Rankingproef werd hij namelijk de winnaar met de 8-jarige merrie Diaz du Thot (Ready Boy des Forets). Van Paesschen spurtte in de 2de fase naar de eindmeet in 27.74 seconden en daarmee wist hij dus opnieuw een overwinning op zijn palmares te schrijven.

 

Het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde Shk. Ali Abdulla Al Qassimi en dit met de 14-jarige merrie Cacharel (Coltaire Z). Ook hij hield alle balken netjes in de lepels, maar hij had er 28.11 seconden voor nodig om zijn 2de fase tot een goed einde te brengen. De Saudi Abdullah Waleed Asharbatly wist dan weer de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij stuurde de 14-jarige ruin Renessin (Laurissin) naar de finishlijn in 28.14 seconden.

 

Constant van Paesschen werd wat verderop in het klassement ook nog 8ste met Isidoor van de Helle (Canturo).

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions