Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2021 10:05 - Jumping

Robin Vermeir wint de Pony-finale 1m10!

De laatste pony-finale die gisteren tijdens de Kersthappening in het Azelhof in Lier op het programma stond was die over een hoogte van 1m10. Hierin ging de overwinning naar de jonge amazone Robin Vermeir, de dochter van Wilm Vermeir en zijn partner Karolien Bongaerts. Vermeir zat in het zadel van de 11-jarige merrie Ottawa v/h Verbrandgoed (Cadet) en met een finishtijd van 33.34 seconden in de 2de fase wist ze alles en iedereen achter zich te houden.

 

Het zilver ging hier naar amazone Julie Van Hollebeke en dit me de 9-jarige ruin Milo D.J. (Ahorn s Marengo). Ook zij wist in de 2de fase voor een foutloze ronde te zorgen, maar met haar tijd van 35.81 seconden kwam ze bijna 2.5 seconden tekort om Vermeir van de troon te stoten. Caroline Van Rossum volgde na Van Hollebeke op de 3de plaats. Zij was vergezeld van de 15-jarige ruin Kalando E v/h Juxschot (Eternity van de n.ranch) die ze naar de meet wist te loodsen in 36.81 seconden.

 

Julie Van Hollebeke met Orchid’s Auriske (Kanshebber) en Emiel Duchene met Moonfighter Machiavelli (Goliath van de Groenweg) vervolledigden de top van het klassement op de respectievelijk 4de en 5de plaats.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions