Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2021 09:27 - Jumping

Tesse Geboers wint de Pony-finale 1m00!

Amazone Tesse Geboers heeft gisteren namiddag op de Kersthappening in het Azelhof de Pony-finale over een hoogte van 1m00 op haar naam weten te schrijven! Geboers, die zowel tijdens de manche in Lier als in Destelbergen al een podiumplaats wist te veroveren, finishte in de 2de fase met haar 18-jarige pony Tommy in een tijd van 29.25 seconden en daarmee wist ze de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats was hier weggelegd voor Fien De Coninck met Talente Van Prinseveld (Konquistador Van Orchid S). Ook zij wist zowel in de 1ste als in de 2de fase voor een foutloze ronde te zorgen, maar zij had er 29.50 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Xander Lamberts vervolledigde in deze rubriek het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 12-jarige Vico Des Flagues (Quabar des Monceaux) spurtte hij naar de eindmeet in 29.91 seconden en zo wist dus ook hij de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

Louis-Victor Stockman met Berktzicht Sharoma (Oosterbroek Francois) en Chloé Hoste met Mieke namen de andere top 5-klasseringen voor hun rekening.

 

Klik hier voor de uitslag.   

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions