Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2021 09:22 - Jumping

Lars Verschueren wint de Pony-finale 90cm!

Op de Kersthappening in het Azelhof van Lier was het gisteren na de twee finales van het stijlspringen de beurt aan de ponyruiters om aan hun finales van de Jumping Mechelen Indoor Masters te beginnen. De eerste finale die op het programma stond was die over een hoogte van 90cm en daarin was het Lars Verschueren die de winnaar werd met zijn 6-jarige vosmerrie Orchid’s Manique (Kanshebber). Verscheuren, die de laatste manche in Neeroeteren op zijn naam wist te schrijven, spurtte in de 2de fase naar de eindmeet in 30.60 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verslaan.

 

Op de 2de plaats zagen we hier amazone Louise Brusselle met de 11-jarige ruin Atchoum s Dream (Sioux Du Gidion). Zij deed met haar finishtijd van 30.80 seconden een uitstekende poging, maar kwam uiteindelijk 20 honderdsten van een seconde tekort om Verschueren van de troon te stoten. En met Marthe Boon kreeg we hier ook op de 3de plaats een amazone. Zij zat in het zadel van de 13-jarige vosmerrie Magical Feeling V Stal D Hoeve (Kanshebber) met wie ze in de 2de fase de klok wist te stoppen op 31.91 seconden.

 

De andere twee plaatsen in de top 5 van het klassement gingen naar Joeline Faut met Kantje s Carter (Silver lea Simply Red) en naar Robin Vermeir met Grietje vd Mispelare (Varlo vd Mispelare).

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions