Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2021 23:10 - Jumping

Amélie Van De Putte wint stijlspringen 60cm!

Op de Kersthappening in het Lierse Azelhof kreeg vanmorgen ook de finale van het stijlspringen over een hoogte van 60cm een jonge amazone als winnares. Het was namelijk Amélie Van De Putte die er de beste was met haar pony Obelix. Zij reed een mooie en correcte ronde en deze werd door de jury beoordeeld met een mooie score van 103.50.

 

De 2de plaats was weggelegd voor Julynne Vic Vermonden met de schimmelruin Robbie F. Ook Vermonden kwam sterk voor de dag en zij zag haar mooie rit dan weer beloond worden met een puntentotaal van 101.50. Louise De Clerck volgde dan weer op de 3de plaats in het klassement. In het zadel van haar merrie Sissi Optima (Goliath Van De Groenweg) wist zij een score van 101.00 bij mekaar te springen.

 

De 4de plaats ging nog ex aequo naar Clara Van Koninckxloo met Amaguise Montiege (Aron) en naar Lena-Belli Den Blauwen met Lynn (Principal Dream vd Delthoeve).

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions