Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2021 22:48 - Jumping

Lotte Van Den Putte wint stijlspringen 80cm!

De tweede dag van de Kersthappening in het Lierse Azelhof startte vanmorgen met de finales van het stijlspringen voor de ponyruiters. In de rubriek 80cm was het amazone Lotte Van Den Putte die met de overwinning ging lopen. Van Den Putte, die tijdens 3 van de 5 manches een top 10-klassering wist te behalen, kreeg van de jury een score toegekend van 98.00 en daarmee wist ze de concurrentie dus achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we hier Arthur-Emilie Lecercq met de 13-jarige merrie Ponyhoeve Rosina. Hij kreeg na zijn ronde een puntentotaal van 97.00 toegekend en kwam zo het dichtst in de buurt van winnares van Van Den Putte. Limburger Thorben Loos vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van zijn K. Hosta behaalde hij dan weer een score van 96.50.

 

De andere twee klasseringen in de top 5 van het klassement gingen naar Elise Thirion met G-Folie De Cornubois (Norton De La Boverie) en naar Fien Massage met Hoeve Nederheide’s Lente.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions