Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2021 13:58 - Jumping

Sander Logghe triomfeert in de Cavalor Final

De openingsdag van de Kersthappening in Lier werd gisterenavond afgesloten met de grote Finale van de Cavalor Cup, waarin de hindernissen op een hoogte van de 1.15m stonden. Na een barrage waarvoor zich 15 van de 30 combinaties wisten te plaatsen was het uiteindelijk West-Vlaming Sander Logghe die de eindwinnaar werd met de 18-jarige Daliena B (Chin Chin). Logghe, die afgelopen zomer onder andere wist te winnen op Stal De Ark, kruiste de meet in 32.76 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

Limburger Wesley Carmans was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Logghe. Hij legde beslag op de 2de plaats nadat hij de 6-jarige merrie Arachna van de Brouwershoeve Z (Atomic Z) naar de meet wist te loodsen in 33.57 seconden. De 3de plaats was dan weer weggelegd voor Gert Bosmans. Die verscheen in de ring met de 15-jarige ruin Grand Fou (Oma) en slaagde erin om een tijd van 34.00 seconden op het scorebord te brengen.

 

Kiano Teirbrood met Best-Mix It’s Me (Bamako de Muze) en Jean-André Souvereyns met Ona Ja Z (Onze Fons) vervolledigden hier de top van het klassement.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions