Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2021 13:34 - Jumping

Francois Van Uytsel wint de Epplejeck Finale

Na de verschillende rubrieken voor de Scholieren en de Juniors stonden er gisteren tijdens de openingsdag van de Kersthappening in het Lierse Azelhof ook nog twee andere finales op het programma. De eerste finale was die van de Epplejeck Cup, waarin de beste zes ruiters uit elke Vlaamse provincie aan de start verschenen en dit over een hoogte van 1.05m. Daarin was het uiteindelijk Francois Van Uytsel die de winnaar werd met zijn 16-jarige merrie Falouche (Apollo Van Het Lindenbos). In een barrage waarvoor zich maar liefst 18 van de 30 combinaties wisten te plaatsen bleef de 75-jarige Van Uytsel opnieuw foutloos en met een tijd van 34.98 seconden wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

Het zilver was weggelegd voor Valerie Clauw met de 14-jarige ruin Crespo. Ook zij wist het in de barrage foutloos te houden, maar met haar tijd van 38.43 seconden moest ze wel duidelijk haar meerdere erkennen in Van Uytsel. Amazone Jan Bogaert wist na Clauw de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij was vergezeld van de 12-jarige Crystal Crush Z (Clovis 111) en toverde in de barrage een finishtijd van 38.82 seconden op het scorebord.

 

Kelly De Nul met Daimond (Deauville de la Vie) en Sven Vander Meerssche met Jadore Vh Z (Jackson de Regor) namen de andere top 5-plaatsen voor hun rekening.

 

Klik hier voor de uitslag.

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions