Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2021 13:15 - Jumping

Kyle Cuypers is heer en meester in 1m20

De laatste rubriek die gisteren op de Kersthappening in het Azelhof op het programma stond voor de Scholieren en de Juniors was de 1m20 rubriek. Deze werd volledig gedomineerd door Kyle Cuypers, die zowel de 1ste als de 2de plaats voor zijn rekening wist te nemen.

 

Winnen deed hij met de 9-jarige merrie Mystic Lady Van t Buxushof Toulon), met wie hij ook al alle 4 de kwalificaties wist te winnen! In een barrage waarvoor zich 9 combinaties wisten te plaatsen klokte hij af in 40.02 seconden en met die prestatie wist hij dus weer een overwinning op zijn palmares te schrijven.

 

Voor de 2de plaats kon hij dan weer rekenen op de 8-jarie merrie Nagante (I’m Special de Muze), met wie hij ook al voor verschillende topklasseringen wist te zorgen de voorbije weken. Ook met Nagante bleef Cuypers foutloos en dit in een tijd van 41.18 seconden. De 3de plaats ging naar Nell Delgouffe met de 6-jarige schimmelmerrie Phassia Vd Bisschop (Comme Il Faut). Delgouffe kruiste de meet in 41.90 seconden en verzekerde zich daarmee dus ook van een plaatsje op het podium.

 

Lente Dierickx met Mi Amigo Van t Keikelhof (Vigo d’Arsouilles) en Demi Hombroeckx met Merea Van De Elshoeve (Deauville de la Vie) vervolledigden de top 5 van het klassement.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions