Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2021 10:40 - Jumping

Winst voor Janne Caals in Schol/Jun 1m10!

Na de finale voor de Scholieren en Junioren over een hoogte van 1m00 werden gisteren in het Azelhof de hindernissen verhoogt naar 1m10 en kwamen en de Schollieren en Junioren in actie die zich voor deze finale hadden weten te plaatsen. De winst ging daarin naar amazone Janne Caals me de 10-jarige schimmelmerrie Leffe van de Zandloper (Houston). Caals, die tijdens de Indoor Masters in Lier 2de werd, wist in de 2de fase een tijd van 27.15 seconden op het scorebord te brengen en daarmee had ze meer dan een volle seconde voorsprong op haar dichtste achtervolger.

 

En die eer was weggelegd voor Margot Devisscher, die de manche in Zoutleeuw wist te winnen. Devisscher zadelde de 15-jarige ruin Swint Jo (Stakkato) en had er 28.19 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. En ook op de 3de plaats kregen we hier een amazone met Zoë Verschooten en de 5-jarige merrie Tequila Odth Z (Taran de la Pomme). Ook zij wist netjes alle balken in de lepels te houden en ze stopte daarbij de klok in 28.34 seconden.

 

Thian Van Hoydonck met Nabab van de Katershoeve (Jackson de Regor) en Emilia Hendrickx met Otello Van De Keete (I’m Special de Muze) namen de andere top 5-klasseringen voor hun rekening.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions