Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2021 08:04 - Jumping

Familie Van Es domineert Fin. Schol/Jun 1m00

Op de Kersthappening in het Azelhof in Lier heeft de familie Van Es gisteren de Finale voor de Scholieren en Junioren over een hoogte van 1m00 volledig naar hun hand weten te zetten! Zowel de 1ste al de 2de plaats ging namelijk naar de kinderen van Danny Van Es en Ellen Swerts.

 

Winst was weggelegd voor Xander Van Es en dit met de 16-jarige VDB Cordoba, met wie hij begin november de Indoor Masters in Lier als wist te winnen. Van Es wist in de 2de fase een tijd van 28.43 seconden op het scorebord te brengen en daarmee wist hij de concurrentie te verslaan.

 

Met deze prestatie klopte hij onder andere ook zijn jongere broer Karsten Van Es. Die nam met de 18-jaige schimmelruin Cargo Z (Chellano Z) de 2de plaats voor zijn rekening nadat hij in de 2de fase een tijd van 28.69 seconden op het scorebord wist te brengen. Nicola Franceus was hier dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Vergezeld van de 6-jarige Jasper de La Salle (Marco du Fot) snelde hij naar de meet in 28.70 seconden.

 

Amazones Marthe Desomviele met Geneve de Muze (Vigo d’Arsouilles) en Lien Cardeijnaels met Tornado waren goed voor de andere top 5-klasseringen.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions