Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2021 07:45 - Jumping

Angel Verbruggen wint het Stijlspringen!

Doordat Jumping Mechelen helaas ook dit jaar niet kan plaatsvinden worden de finales van de Nationale rubrieken deze week afgewerkt in het Azelhof in Lier tijdens een spetterende Kersthappening!

 

Die Kersthappening ging gisteren van start met de finale van het Stijlrijden voor de Scholieren en de Juniors en dit over een hoogte van 90cm. Hierin was het uiteindelijk Angel Verbruggen die de winnares werd met haar 11-jarige merrie Electra-D, een dochter van Kashmir van Schuttershof. Verbruggen, die tijdens de Indoor Masters in Destelbergen ook al een keer 6de werd, kreeg van de vakkundige jury een score van 99.0 toegekend en daarmee wist ze de concurrentie achter zich te laten.

 

Op de 2de plaats kregen we amazone Emma Van Doorslaer, die zowel de manche in Torhout als in Destelbergen wist te winnen. Zij was opnieuw vergezeld van de 8-jarige merrie Alicante Jvh Z (Armstrong van de Kapel) en volgde net na Verbruggen met een score van 98.5. Pia De Neys vervolledigde het integrale vrouwelijke podium op de 3de plaats. In het zadel van haar 6-jarige ruin Pelee van de Meyl (Chatman) kreeg zij dan weer een score van 96.5 toegekend.

 

Vlada Boyen met Izeli V/h Wilderhof (Griseldi) en Elise Vanden Eynde met Cissero namen de andere top 5-klasseringen voor hun rekening.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions