Stephex Horse Trucks

Immofluisteraar verkoopt: Uniek landhuis
Immofluisteraar
21/12/2021 10:36
3 min
Immofluisteraar

Immofluisteraar verkoopt: Uniek landhuis

Karakteristiek landhuis met conciërgewoning en paardenstallen op 2,7ha.

Dit domein is gelegen in een landelijk kader te Moerbeke-Waas. Het landgoed omvat een exclusieve villa met conciërgewoning en diverse bijgebouwen, stalgebouw en weilanden op een perceeloppervlakte van 2,7 hectare. Het domein zelf is volledig ingesloten en bevat een schitterend aura van planten, bomen en paarden.



Het landgoed is toegankelijk via een privé oprijlaan van maar liefst 200m lang, met een prachtig zicht op het omliggend groen en de vijver die volledig opgaat in de sfeer van de tuin. U betreedt de villa middels een karaktervolle inkomhal met vestiaire en gastentoilet, welke toegang biedt tot de verschillende leefruimtes.


Middels de traphal bereikt u een riante slaapkamer met dressing en aanpalend een eigentijdse badkamer, bestaande uit een lavabomeubel en douche. Deze suite kan alvast dienst doen als gastenverblijf.


De prachtige living bestaat uit een ruime eetkamer en een rustieke woonkamer met een gigantische open haard. Gezelligheid troef om samen te zijn en te genieten van die aangename warmte. Kenmerkend aan deze leefruimte is de indrukwekkende plafondhoogte, welke karakter uitstraalt en voor een aangename woonbeleving zorgt.



Via een vaste trap begeven we ons naar een niveau hoger waar je de rustiek ingerichte bureau met ingebouwde wandkasten aantreft. Een strak en rustgevend karakter komt tot uiting door het gebruik van hout in combinatie met lichte, neutrale kleuren.


De zeer royale leefkeuken is ingericht met prachtig maatwerk en is voorzien van hoogwaardige materialen, moderne luxe en comfort! Waarbij de centraal geplaatste eettafel het hart vormt van de eetkamer. Naast het functionele koken, kan je hier eindeloos tafelen met je gezin en je vrienden.


Vanuit de keuken heeft U een doorgang naar een zeer praktische wasplaats met aansluitende berging en toegang tot de kelder. Tevens is hier een douchekamer aanwezig.


De voortreffelijke decoratie van de leefkamers ‘sierschouwen, parket, authentieke eiken deuren, eiken trappen, gewelven, etc…’ werd smaakvol gecombineerd met eigentijds comfort. De interieurinrichting is adembenemend met gebruik van oudere kwaliteitsvolle materialen.



De nachthal geeft toegang tot de royale mastersuite bestaande uit ingemaakte kasten, inclusief een privatieve luxueuze badkamer voorzien van een dubbel lavabomeubel, inloopdouche en toilet.


Daarnaast treft u nog 4 volwaardige slaapkamers en 1 kinderkamer aan op diverse verdiepingen met elk hun eigen identiteit.
Vervolgens kan je op diezelfde verdieping genieten van wat heerlijke me-time in de hedendaagse afgewerkte badkamer. Uitgerust met een dubbel lavabomeubel en ligbad.


Buitenshuis bevindt zich een afzonderlijk bijgebouw voorzien van dubbele garage, inclusief plaats voor het stallen van fietsen etc. Eveneens is er een carport voor 2 autostaanplaatsen aanwezig.


Vooraan het domein bevindt zich een conciërgewoning welke is ingericht met een inkom en toilet, een keuken, woonkamer, eetkamer, vaste trap en een slaapkamer. Uiteraard is dit gebouw geschikt voor polyvalente toepassingen. (Woongelegenheid/gemeenschappelijk wonen, kantoor, … )


Als troef beschikken beide woningen over een afzonderlijk huisnummer.


De aangelegde tuin is volledig omheind en voorzien van tuinverlichting alsook een beregeningsinstallatie. Heerlijk vertoeven op het zonneterras in een oase van groen.

De magie van de boomhut en de inbouw trampoline is voor de kinderen niet weg te denken. Genieten!
Gecombineerd met een verfrissende duik in het buitenzwembad. Na het zwemmen kan u nog genieten en ontspannen in het authentiek poolhouse.


Daarnaast is het ook voor jouw paarden en/of dieren hemel op aarde. De omgeving biedt rust en privacy om en rond de villa, uitkijkend op de weilanden. Waar een stalgebouw is voorzien voor 3paarden.
Als paarden/dierenliefhebber is dit helemaal geweldig!



Deze exclusieve villa is afgewerkt naar de hoogste normen en voldoet aan alle hedendaagse technische specificaties.



Dit landgoed is gelegen in natuur, luxe, rust en genot …. en dit zijn nog maar enkele troeven die van dit huis een onvergetelijke thuis maken.



Heeft u interesse in deze prachtige eigendom, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Bekijk de woning hier: https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-villa-woning-moerbeke-waas/5846698?

In beeld

Komende evenementen

CSI5*-W Final Riyadh 16/04 - 21/04

CSI3* Oliva 16/04 - 21/04

CSI2* Chard 17/04 - 21/04

CSI2* Sentower Park 17/04 - 21/04

CSI3* Linz-Ebelsberg 17/04 - 21/04

CSI3* Wellington 17/04 - 21/04

CSI3*/CSI2* St Tropez - Grimaud 17/04 - 21/04

CSI3* Nancy 18/04 - 21/04

CSI2* Busto Arsizio 18/04 - 21/04

Laatste Haverklap