Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/12/2021 09:47 - Jumping

Nieuwe troef voor Cian O’Connor!

De transfermolen in de internationale springsport draait dezer dagen op volle toeren. Naast de Amerikaan Kent Farrington heeft namelijk ook de Ierse ruiter Cian O’Connor onlangs een nieuwe troef naar zijn stallen gehaald. Via zijn sociale media maakte O’Connor namelijk bekend dat hij de nieuwe ruiters is van de 11-jarige schimmelmerrie Cerruti Van Ter Hulst Z, die in 2015 verkocht werd op Woodland’s International Sales.

 

Cerruti Van Ter Hulst Z is een dochter van Cassini I en Corrado I en werd gefokt door Bernard Duvillier. Als jong paard was de halfzus van de hengst Di Cantero Van Ter Hulst Z in de internationale wedstrijdring te zien onder het zadel van onder andere Damien De Chambord, Niels Bruynseels en Zoe Conter, maar we kennen haar vooral van haar successen met de Portugees Luis Ferreira die sinds midden 2018 in het zadel zit van Cerruti Van Ter Hulst Z.

 

Onder het zadel van Ferreira werd Cerruti Van Ter Hulst Z afgelopen jaar 2de tijdens de CSI2* GP van Vidauban, schitterde ze in Knokke Hippique met tweemaal een 2de plaats en nog een 3de plaats en werd ze onlangs 12de tijdens de World Cup van Lyon.

 

O'Connor en Cerruti Van Ter Hulst Z zullen vanaf januari aan de start komen op het Winter Equestrian Festival van Wellington. 

 

TAGS   |   CIAN O'CONNOR   |   LUIS FERREIRA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions