Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/12/2021 09:19 - Jumping

Kent Farrington verwelkomt 2 nieuwe paarden

De Amerikaanse ruiter Kent Farrington heeft onlangs 2 nieuwe paarden in zijn stallen mogen verwelkomen. Via de sociale media van de Duitse amazone Janne Friederike Meyer-Zimmermann vernamen we namelijk dat Farrington de nieuwe ruiter en eigenaar is van de paarden Electrique van het Cauterhof Z en Zita Blue.

 

Electrique van het Cauterhof Z is waarschijnlijk de bekendste naam van de 2. Electrique van het Cauterhof Z is een 7-jarige dochter van Emerald Van ’t Ruytershof in combinatie met Voltaire en werd gefokt door Spiessens & Co BVBA. Ze kreeg haar opleiding onder het zadel van onze landgenote Inge Carton, vooraleer ze vorig jaar werd aangekocht door Meyer-Zimmerman. Zij wisten zich afgelopen zomer onder andere nog driemaal te klasseren in de rubrieken voor de jonge paarden tijdens de Longines Global Champions Tour van Hamburg.

 

De 10-jarige merrie Zita Blue is dan weer een dochter van VDL Zirocco Blue en dit uit een Balou du Rouet-moeder. Zij was al enkele jaren te zien onder het zadel van de Duitse amazone en samen wisten zij onder andere voor top 10-klasseringen te zorgen in Dinard, Oliva en Aken.

 

Janne Friederike Meyer-Zimmermann: “ Met pijn in het hart hebben we de afgelopen dagen afscheid genomen van twee hele bijzondere paarden. Maar het is fijn om te weten dat mijn twee topmerries Electrique en Zita Blue met hun nieuwe eigenaar en onze vriend Kent Farrington een internationale topruiter in het zadel krijgen en kunnen blijven laten zien over welke kwaliteiten ze beschikken.”

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions