Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/12/2021 08:38 - Jumping

Niels Bruynseels wordt 8ste in The London GP

Na de World Cup van zondagmiddag was het gisterenavond op de slotdag van The London International Horse Show nog uitkijken naar de The London Grand Prix. Daarin wisten 9 combinaties in de 1.60m hoge basisomloop voor een foutloze ronde te zorgen en zich zo te kwalificeren voor de barrage. Daarbij hoorde ook één Belgische combinatie met Niels Bruynseels en zijn 10-jarige merrie Diornella-D (Diamant de Semilly). Bruynseels kreeg in de barrage af te rekenen met 1 springfout en werd met zijn finishtijd van 37.80 seconden uiteindelijk 8ste.

 

De winst ging net als zondag tijdens de World Cup naar de jonge Brit Harry Charles. Die had ditmaal zijn 15-jarige ruin Borsato (Contendro I) gezadeld, met wie hij vorige week in Genève nog de Coupe de Genève wist te winnen. Charles spurtte in de barrage naar de meet in 33.53 seconden en zorgde daarmee dus voor een schitterende dubbelslag!

 

En ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Ben Maher met de 10-jarige merrie Ginger-Blue (Plot Blue). Ook Maher wist het in de barrage opnieuw foutloos te houden, maar hij kwam met zijn tijd van 33.94 seconden een kleine halve seconde tekort voor de overwinning op te eisen. De Fransman Edward Levy tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 15-jarige merrie Rebeca LS (HH Rebozo) foutloos naar de meet in 34.30 seconden.

 

Naast Niels Bruynseels wist ook Gregory Wathelet zich nog te klasseren. Hij werd met de 10-jarige ruin Conchento PS (Conthargos) 12de na een springfout in de basisomloop.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   EDWARD LEVY   |   HARRY CHARLES   |   NIELS BRUYNSEELS

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions