Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/12/2021 21:26 - Jumping

Vandecasteele wint LR in Villeneuve-Loubet!

Onze landgenoot Bart Jay Junior Vandecasteele heeft vanmiddag opnieuw voor een bijzonder sterke prestatie weten te zorgen! Vandecasteele was de afgelopen weken aan het werk op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva en maakt vooraleer hij naar huis komt deze week even een tussenstop in Frankrijk voor het tweesterrenconcours van Villeneuve-Loubet. Vandecasteele begon daar vanmiddag meteen uitstekend aan zijn concours en verzekerde zich van winst in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. In het zadel van zijn 11-jarige merrie Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel) snelde hij in deze speedclass naar de meet in 75.73 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Patrice Planchat. Die zadelde de 10-jarige schimmelruin Valentino VK Z (Verdi TN) en kruiste de meet in 90.36 seconden. Amazone Patricia Bardon Planchet vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij stuurde de 15-jarige Saphir du Frelut (Zahr Adelheid) naar de meet in 90.87 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions