Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2021 22:59 - Jumping

Harry Charles wint de World Cup van London!

Helaas geen Belgische hoofdrol vanmiddag tijdens de World Cup van London, de 6de manche van het seizoen. Van de 35 combinaties die aan de start verschenen in de Britse hoofdstad wisten er 11 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zo een ticket te bemachtigen voor de barrage.

 

Daarin was het uiteindelijk de Brit Harry Charles die de beste was met de 11-jarige merrie Stardust (Chacco Blue). Charles, die gisterenavond ook al 3de werd tijdens de 1.55m hoofdrubriek, spurtte in de barrage naar de meet in 35.91 seconden en wist zo dus de overwinning in eigen land te houden.

 

Voor de Nederlander Harrie Smolders was er 2de plaats en dit met de 12-jarige ruin Monaco (Cassini II). Ook hij slaagde erin om in de barrage opnieuw de 0 op het scorebord te houden, alleen deed hij er 36.77 seconden over om daarbij de eindmeet te bereiken.

 

De 3de plaats tenslotte ging naar de Brit John Whitaker. Die had de 13-jarige Unick du Francport (Zandor Z) gezadeld voor deze Wold Cup en hij wij wist in de barrage een tijd van 37.50 seconden op het scorebord te brengen.

 

Foto's :
TAGS   |   HARRIE SMOLDERS   |   HARRY CHARLES   |   JOHN WHITAKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions