Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2021 22:13 - Jumping

Alexander Housen wint de Super Grand Prix!

In het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg werd het internationale kalenderjaar vanmiddag afgesloten met de Van Mossel Super Grand Prix, een Grote Prijs waarin de 18 winnaars van de Grote Prijzen van de afgelopen twee jaar het tegen mekaar opnamen.

 

Na twee spectaculaire rondes was het uiteindelijk onze landgenoot Alexander Housen die zegevierde met zijn 9-jarige schimmelhengst Casillas van de Helle (Casall). Housen wist het zowel in de eerste als in de tweede ronde foutloos te houden en met een finishtijd van 34.59 seconden wist hij alle concurrentie achter zich te houden. Housen mag zo een jaar lang beschikken over een Audi A4 Avant Quattro!  

 

De andere podiumplaatsen in deze Super Grand Prix bleven in eigen land met op de 2de plaats Willem Greve, de winnaar van de CSI2* Grand Prix van gisteren. Greve zadelde ditmaal de eveneens 9-jarige hengst Highway M TN (Eldorado van de Zeshoek) en met kwam met zijn finishtijd van 35.29 seconden uiteindelijk 70 honderdsten van een seconde tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. Bart van der Maat volgde dan weer op de 3de plaats en dit met de 10-jarige ruin Chicago 162 (Casall). Hij wist het in 35.22 seconden zelfs nog iets sneller te doen dan Greve, maar hij zag onderweg ook een balkje uit de lepels rollen.

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   BART VAN DER MAAT   |   WILLEM GREVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions