Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2021 17:15 - Jumping

Zilver voor Vorsselmans in CSI3* GP Poznan!

Nadat ze er vrijdag al een keer de top 5 wist te halen heeft onze landgenote Annelies Vorsselmans vanmiddag voor een schitterende prestatie weten te zorgen op het driesterrenconcours van Poznan in Polen! In de CSI3* GP sprong ze namelijk naar een 2de plaats met haar inmiddels 15-jarige ruin Wilandro 3 (Unistar). Vorsselman en Wilandro 3 waren een van de 7 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage en daarin wisten ze een foutloze ronde in 33.19 seconden af te leveren.

 

Enkel de Poolse ruiter Maksymilian Wechta wist te prestatie van Vorsselmans nog te overtreffen. Hij zette met de 9-jarige Chepettano (Chepetto) een tijd van 32.59 seconden op het scorebord en daarmee wist hij de overwinning in deze Grand Prix dus in eigen land te houden. De 3de plaats ging naar de Nederlander Frank Schuttert. Die had de 11-jarige vosruin Kinky Boy Van Het Gildenhof (Nabab de Rêve) onder het zadel en samen wisten zij de klok te stoppen op 33.84 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions