Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2021 11:19 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Dieter Vermeiren!

De slotdag van het internationale concours in het Azelhof van Lier startte vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Dat leverde opnieuw een overwinning op voor Dieter Vermeiren, die de voorbije dagen al voor enkele topklasseringen wist te zorgen. Vermeiren zadelde de 11-jarige merrie Kadicha VDS (Echo Van ’t Spieveld) en met een tijd van 27.35 seconden in de 2de fase wist hij dus opnieuw de concurrentie achter zich te houden.

 

En ook de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa was opnieuw bovenaan het klassement terug te vinden. Mesquita Musa, die gisteren nog de 1.40m hoofdrubriek op zijn naam wist te schrijven, stuurde de 8-jarige Miss-Sarajevo Imperio Egipcio (Diamant de Semilly) naar de meet in 28.06 seconden en daarmee nestelde hij zich op  de 2de plaats. De 3de plaats ging dan weer naar de Ier Sven Joseph Hadley met de 10-jarige Garryduff Jar Of Hearts (Zandeur). Ook hij wist in de 2de fase voor een foutloze ronde te zorgen en dit in een tijd van 28.12 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Wilm Vermeir met Linguini de la Pomme (Marius Claudius), een 5de plaats voor Thierry Goffinet met Ice Cream (Astrello), een 6de plaats voor Jeroen De Winter met Gretel S (Corland), een 8ste plaats voor Jeroen Appelen met Guardian (Nabab de Rêve), een 9de plaats voor opnieuw Dieter Vermeiren, ditmaal met Noblesse (I Am Moerhoeve’s Star), een 11de plaats voor Axel Vandoorne met Novelle VH Eegdeken (Bisquet Balou VD Mispelaere) en een 14de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Novastar VD Berghoeve (Emerald Van ’t Ruytershof).

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions