Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2021 11:04 - Jumping

Peder Fredricson wint de CSI5* GP van Riyadh

Gewezen Europees Kampioen Peder Fredricson heeft gisterenavond in Saudi-Arabië de CSI5* GP van Riyadh op zijn naam weten te schrijven. De Zweedse nummer 1 van de wereld verscheen aan de start met zijn 13-jarige Hansson WL en was een van de slechtst 3 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij in 41.31 seconden niet alleen de snelste tijd op het scorebord te brengen, hij was ook de enige die er in slaagde om opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen.

 

Het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde Kamal Abdullah Bahamdan met de 12-jarige Jack van het Dennehof (Toulon), die voordien gereden werd door de Nederlandse amazone Kim Emmen. Bahamdan kwam met zijn tijd van 41.56 seconden aardig in de buurt van de tijd van Fredricson, maar hij liep onderweg ook wel tegen 4 strafpunten aan. De Nederlander Emile Tacken vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Ook hij kreeg met de 14-jarige ruin Cas (Viento Uno W) af te rekenen met een springfout en dit in een tijd van 45.73 seconden.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions