Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2021 10:35 - Jumping

Leonie Peeters 4de in CSI2* GP Kronenberg

In het Peelbergen Equestrian Centre van het Nederlandse Kronenberg was het gisterenavond tijd voor de CSI2* GP. Daarin was er opnieuw een hoofdrol weggelegd voor de onze landgenote Leonie Peeters, die zich donderdag ook al naar een topklassering wist te rijden tijdens de 1.40m hoge kwalificatie voor de Medium Tour Finale. Peeters rekende voor deze 1.45m rubriek op de 13-jarige merrie Belanda (Cristo 5) en was een van de 20 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hielden Peeters en Belanda het opnieuw foutloos en nadat ze de klok wisten te stoppen op 37.70 seconden wisten ze net als donderdag de 4de plaats voor hun rekening te nemen.

 

De winst ging naar de Nederlander Willem Greve met de 10-jarige hengst Grandorado TN (Eldorado van de Zeshoek). Greve spurtte in de barrage naar de eindmeet in 36.26 seconden en wist zo dus de overwinning in eigen land te houden.

 

De Duitser Mario Stevens volgde in deze Grand Prix op de 2de plaats. Hij was vergezeld van de 8-jarige Starissa (Stakkato Gold) en kwam met zijn tijd van 36.69 seconden en kleine halve seconde tekort om Greve van de troon te stoten. De 3de plaats kleurde opnieuw Nederlands en daarvoor zorgde Bart Bles met de 11-jarige ruin Comme-Laude W (Comme Il Faut), die tot begin van dit jaar nog gereden werd door Pieter Devos. Bles kruiste de meet in 36.93 seconden en wist het zo dus nog wat sneller te doen Leonie Peeters.

 

TAGS   |   BART BLES   |   LEONIE PEETERS   |   MARIO STEVENS   |   WILLEM GREVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions